Repareren

Bij schade repareren wij het meteen | Rioolreiniging Waalre

Riool kapot, wij repareren het voor u

Houben reinigingstechnieken staat synoniem voor het snel verhelpen van gebreken aan bestaande riolering systemen. Wanneer reiniging en ontstopping geen uitkomst meer bieden, zorgen de specialisten van Houben reinigingstechnieken voor een constructieve oplossingen.

 

Aanleg en herstel van bestaande rioleringen, wij gebruiken uitsluitend gekeurd en gecertificeerd materiaal.

 

Houben reinigingstechnieken adviseert niet alleen over reparaties aan of het vernieuwen van afvoerleidingen, maar zorgt tevens voor dat alles geregeld word. Zowel voor bedrijven, woningbouwverenigingen als particulieren. Wij verhelpen kleine en grote problemen voor zowel particulieren als de industrie, gemeente, de detailhandel en woningbouwverenigingen.

Als wij een schade ontdekken, kunnen wij het snel repareren

Omdat wij weten wat de schade is en de situatie kennen kunnen wij deze snel repareren. Omdat wij nauw betrokken zijn met de lokale ondernemers kunnen wij ook snel aan het juiste aansluitmateriaal komen en zorgen dat het probleem niet groter wordt dan het al is. Tenslotte is een schade al erg genoeg.

 

 

Kleine reparaties doen wij direct

Standaard hebben wij klein aansluitmateriaal in de servicewagens. We kunnen direct een reparatie verhelpen, dus geen vervolg afspraak met overbodige kosten als gevolg.

Naast reparaties leggen wij ook compleet nieuwe rioleringen aan.

Een gemiddelde riolering gaat circa 10 tot 30 jaar mee. Door allerlei verschillende oorzaken kan een riool defect raken. Als het riool kapot is gegaan door bijvoorbeeld verzakking of scheuren en gaten in de riolering, kan er lekkage en wateroverlast ontstaan. In dit geval moet de riolering vervangen of gerepareerd worden. Door een verzakking kan het bijvoorbeeld gebeuren dat het afvalwater niet meer eenvoudig de weg naar de hoofdriolering kan vinden, of dat er vuil achterblijft en zich ophoopt in de het riool. Maar een groter probleem is als er scheuren of gaten in de rioolbuis ontstaan waardoor er lekkage en waterschade kan ontstaan. In dat geval is het noodzakelijk om zo snel mogelijk het rioolstelsel te repareren of (deels) te vernieuwen. Het repareren, vervangen en renoveren van de riolering is voor Houben reinigingstechnieken dagelijks werk. Wij kunnen zowel binnen als buiten het pand de rioleringsleidingen repareren en vernieuwen.

 

Rioolreiniging Waalre | Reparatie of vervanging
Rioolreiniging Waalre | nieuw riool